Ledersparring

1-1 Ledersparring


Er du leder og tumler du med udfordringer i din hverdag?

Kirsten tilbyder individuel ledersparring.


Kirsten
Kirsten 2

Om Ledersparring

Hvem er Kirsten

Mange års erfaring inden for ledelse i mindre og mellemstore virksomheder samt i uddannelsessektoren. Min passion er trivsel for den enkelte og at lytte og hjælpe med at forstå og arbejde med de mange vinkler, ledelse består af.

Hvad får du

Sparring og rådgivning i din daglige ledelse. Jeg lytter og sammen finder vi vejen igennem dine udfordringer og daglige dilemmaer som leder. Vi deler også glæderne og snakker om, hvor succeserne bedst fejres i organisationen.

1-1 samtaler – det kan også være i mindre grupper, hvis I som ledelsesgruppe vil være samlet.

Emner

Teams og teamsammensætning, trivsel og stresshåndtering, motivation af dine medarbejdere, Strategi og planlægning. Kultursammenstød og tilpasning af kulturen i din organisation. Din egen trivsel og hverdag. Ingen emner er for store eller for små – eller for pinlige. Der er fuld fortrolighed.

Hvor

Det kan være hjemme hos dig eller på dit kontor, i vores lokaler eller et sted vi sammen vælger.

Vil du høre mere?

Ring til mig på tlf. 27 77 28 29 – eller skriv til kirsten@kubu.dk

Eksempler på udfordringer

Kulturteori


Du er leder i en virksomhed, som har fusioneret med en virksomhed fra Rumænien og flere af medarbejderne fra Rumænien er flyttet til Danmark i din afdeling.


Det betyder, du nu har fået medarbejdere med forskellige nationaliteter i din afdeling, og det har givet en række udfordringer.

Flere af de nye medarbejdere respekterer ikke møde tidspunkter, og du får ofte spørgsmålet, om mødet starter til dansk eller rumænsk tid.


Derudover har du ad omveje fundet ud af, at medarbejderne ikke siger deres ærlige mening til dig men at de altid giver dig ret og svarer ja, selvom de mener nej.


Hvordan tackler du din nye ledelsesmæssige udfordring?

Kommunikationsemne


Du er i en større virksomhed, hvor I et års tid været i gang med en større omstrukturering.


Assistenterne i den ene afdelingen føler, de aldrig får noget at vide om, hvad der foregår. De føler sig svigtede og er meget frustrerede, og der følger en del sygdom i kølvandet.


Der kommer hjælp udefra til at finde ud af, hvorfor assistenterne ikke bliver informeret. Undersøgelsen viser, at de rent faktisk får information og samme informationer som resten af medarbejderne i virksomheden.


Ledelsen har informeret grundigt via e-mail og det er blevet til hele 65 e-mails i løbet af året. 


Hvad burde ledelsen have gjort anderledes i deres kommunikation – og hvordan kan du som leder rette op på dette?

Mail info@kubu.dk

Tlf. nr. 27 77 28 29

CVR 38344331

Adresse

Tværskiftet 3 - 8330 Beder