Online kurser

Online kurser


Vi bruger en platform til onlinekurserne, hvor vi lægger forskellige materialer, video, quizzer og opgaver til deltagerne.


Der er mulighed for at lave selvlærende - trinvise forløb, hvor kursisterne får adgang til et enkelt læringselement ad gangen og skal gennemføre de enkelte trin for at komme videre til næste. Forløbet er fleksibelt og kan tages, når det passer tidsmæssigt ind i de øvrige daglige opgaver.

Sådanne forløb kan fx bruges til introduktion af nye medarbejdere i virksomhedens regelsæt, værdier, arbejdsprocedurer mv. Det kan også være salgstræning, kundeservice, økonomi, kommunikation osv.


Vi tilpasser efter aftale platformen til din virksomheds profil og den kan løbende udbygges med materiale. Du kan vælge at overtage platformen efter endt forløb, så materialet er klar til kommende medarbejdere eller vi kan indgå en serviceaftale om løbende vedligehold og opdatering.


Nedenfor kan du se videoer, hvor Kirsten fortæller om online undervisning samt eksempler på et par forskellige forløb på platformen.

 

Lær, når det passer dig

Book et møde

27 77 28 29

info@kubu.dk

Kirsten om online læring

Online læring

Intro til platform

Online læring intro platform

Eksempel på et trinvist forløb

Er du nysgerrig på mere om online læring?

Vi kommer gerne ud og fortæller om mulighederne.

Skriv dine oplysninger i felterne her:

 
 
 
 
 

Mail info@kubu.dk

Tlf. nr. 27 77 28 29

CVR 38344331

Adresse

Tværskiftet 3 - 8330 Beder