Ledelse og kommunikation

Ledelse og kommunikation

Ledelse og kommunikation går hånd i hånd, da organisationer er levende organismer med mennesker af kød og blod. Derfor handler ledelse om mennesker. Som menneske kommunikerer vi altid. Måden vi går på, vores udtryk, tonefald og det vi siger. Som menneske kommunikerer vi verbalt og non-verbalt – vi kan altså ikke – ikke kommunikere.

Når du arbejder som leder, bliver dine signaler tolket af dine medarbejdere helt ned til mindste mimik og detalje. Derfor må du være bevidst om dit kropssprog og det, du siger.


Det handler også om følelser

At lede handler også om følelser. At motivere og lede den enkelte. For at lede bedst muligt, er det vigtigt at behandle den enkelte medarbejder, så det passer præcist til vedkommende. Vi skal sørge for at behandle medarbejderne forskelligt alt efter deres personlighed.

Ved du, hvad der rør sig i din medarbejder – hver og en? Ved du, hvad der motiverer din medarbejder?

Hos KUBU kerer vi os om den enkelte medarbejder og medarbejderens trivsel. Det betyder meget for os, at vi kan løfte kompetencerne og give øget arbejdsglæde til den enkelte. Hvem vil ikke gerne komme glad på arbejde hver dag. Og vende tilfreds hjem til sin familie igen.

Vi kalder os mentale flyttekoner, som et udtryk for, at vi flytter mennesker hen imod der, hvor de gerne vil være, og hvor de trives. Vi klæder dem på fagligt og personligt til at varetage deres arbejde bedst muligt.


Det velfungerende team

Vi er ikke alene. Som leder er det vigtigt, at teamet fungerer. Som medarbejder er det vigtigt at være medlem af et velfungerende team og få den rette plads i teamet. Derfor arbejder vi også med team – teamudvikling og etablering af teams, så medarbejderne arbejder bedst muligt sammen.


Dit lederskab - i løbende forandring

Verden forandrer sig - organisationer forandrer sig - dit lederskab forandrer sig.

Vi påvirker og påvirkes af den kontekst, vi befinder os i. Gennem livet vil der være forskellige områder, som du vælger at sætte i fokus. Det samme gælder dit lederskab. Vi er opmærksomme på nye trends og tendenser, noget sorteres fra, andet tages ind, afprøves, bliver, forkastes. Drømmer du om at udvikle dig som leder?


Skal vi kontakte dig?

Skriv dine oplysninger i felterne her:

 
 
 
 

Mail info@kubu.dk

Tlf. nr. 27 77 28 29

CVR 38 34 43 31

Adresse

Banegårdsvej 32 - 8660 Skanderborg

Tværskiftet 3 - 8330 Beder